Tüüne aeg
sügis-talvise hooaja avaõhtusöök
Alates oktoobrist avame maitseelamuse pakkumiseks oma rikkalikud salved ja sahvrid.
Ootame sind sügis-talvise hooaja avaõhtusöögile, kus pakume 7-käigulist degustatsioonimenüüd tüüne aja maitsetest.
Õhtusöögil tutvustab peakokk Kerti külalistele menüü loomise lugu.
Õhtusöögi hind on 89 eur/külaline, millele lisandub tellimus joogikaardilt.
Elamuseks palume aega varuda neli tundi.
Kohtade arv on piiratud – meie õdusalt elegantne restoranimaja võõrustab õhtusöögil 10 külalist.
Koha õhtusöögil palume reserveerida vähemalt 72 tundi enne toimumisaega broneerimissüsteemis DinnerBooking.
Broneeringu kinnitab osalustasu ettemaks. Täpsemad juhised edastatakse meilitsi pärast esmase reserveeringu tegemist.
Tegemist on avaliku üritusega, kus võidakse pildistada. Fotosid kasutame restorani turunduskanalites.