top of page

Peakoka käekiri

Meie köögis loob maitsekooslusi Kerti, kelle käekiri on lihtne ja puhaste maitsetega.

Külalised, kes ei sea toorainele ega menüüle piiranguid, lubades Kertil vabalt loomingulisust rakendada, saavad kindlasti parima osa tema kokakunstist.


Hindame kõrgelt keskkonnasäästlikkust ja toiduteadlikkust, mistõttu hoiame au sees oma aiast ja ümbruskonna metsadest pärit hooajalist toorainet. Nii hoolitseb meie aia taimede külvi ja viljumise eest Kadri ning Karula kuplite roheluses kasvatab lambaid meile Triin.


Tänu meie kirglikest aednikest, korilastest ja hoidistajatest vanematele jõuavad menüüsse nii varakevadised kuusevõrsed, sügisesed puravikud kui ka talveks varutud ebaküdooniapüree. Võimalusel lisab Kerti erilise sümbolina taldrikutele silmailuks söödavaid lilli või rohelisi võrseid.


Sõprus kohalike taime- ja loomakasvatajate ning lihunikega on üks põhjuseid, miks Kerti soovib ise käia nende juures toorainet valimas või näiteks sparglitel järel. Ka joogikaardilt leiab kodumaiste väiketootjate alkohoolsed joogid, mis toiduelamust täiustavad.

Üles

Galerii

Aadress

Kirikumõisa tee 9

Lüllemäe küla

68116

Valgamaa

Reserveeringutele avatud

Sügis-talvine hooaeg alates oktoobrist.

Vabade laudade info DinnerBooking'us.

Kontakt

MICHELIN 2024_Green Star_1_E-label.png
Falstaff.png
White Guide_logo_2021-22-23_Kolm Sõsarat (700 × 300 px).png
  • Facebook
  • Instagram
  • TripAdvisor

© Restoran Kolm Sõsarat 2024

bottom of page