Menüü
Meie menüü on sümbioos peakoka isikupärasest käekirjast, Eesti taluköögi pärimusest ning valdavalt omakasvatatud, ümbruskonna metsadest korjatud või kohalike väiketalunike toorainest.
Loomulikus kulgemises koos aastaaegade vaheldumisega pakume oma külalistele hooajalisi maitseid.
Sügistalvisel hooajal pakume külalistele 7-käigulist degustatsioonimenüüd hinnaga 140 eurot/külaline.
Joogikaardilt saab tellida alkohoolseid jooke nii tuntud veinipiirkondade kui ka kodumaistelt väiketootjatelt, lisaks meie enda valmistatud alkoholivabu jooke ja marjanapse.
A la carte ega taimetoidumenüüd meil ei ole.
Hooajad
Karge aeg
oktoober - aprill
Peakokk Kerti sügistalvisest menüüst:
"Alustuseks kolm suupistet kartulist ja kõrvitsast, järgmiseks tallemaks põletatud viski, peedi ja vanemate aia viinamarjadega. Seejärel Puutsa talu rohumaabroiler ja oma aia tomatid ning Karula metsadest pärit mustad torbikseened ja Kullamaa artišokid. Põhidessert koosneb arooniatest, meest ja roosiõitest, sellele järgneb mitmekihiline kommide kollektsioon."